Planning, financial control, risicomanagement: de meeste projecten geven er expliciet invulling aan. Door gebruik te maken van software kan projectbeheersing effectiever worden: dubbel werk wordt voorkomen door één tool in te zetten voor alle disciplines. Met MS Project integreer je projectplanningen, risicodossiers, begrotingen en budgetten én personeelsresources voor projecten of programma’s. Ken je de basis en wil je meer? Rapportages automatiseren, input voor vergaderagenda’s genereren, dashboards, trendanalyses en cashflowramingen? Volg dan de MS Project training van Mirari en leer eruit halen wat erin zit!

Wat

  • Work Breakdown Structure, Product Beakdown Structure ontwerpen en beheren
  • Ramingen en budgetten direct koppelen aan activiteiten
  • Afdelings- / personeelsplanningen genereren op basis van projecten
  • Leesbare samenvattingen, gedifferentieerd naar doelgroep – met één druk op de knop
  • Etc. etc.

Hoe

  • Bij Mirari leer je met verschillende werkvormen, waaronder kringgesprek, 1-op-1 begeleiding en bilaterale feedback
  • Aan de hand van jouw project leer je de kneusjes van het planningsvak èn de slimme trucs van de software, direct resultaat dus
  • Altijd erop gericht de materie te vereenvoudigen

Wie

  • Joris van Kuilenburg is meer dan 10 jaar adviseur in de projectbeheersing, bij projecten in allerlei schaalgrootten en sectoren: van 10k tot miljarden en van vrije woningbouwkavels tot infrastructurele megaprojecten.
  • Imke Buining begeleidt (groepen) mensen bij het aanpakken van praktische