excel template vakantie planning overzicht

Een overzicht van de vakanties in een bedrijf, afdeling of project… veel werknemers krijgen minstens twee keer per jaar de vraag om hun vakanties op te geven zodat ze in zo’n overzicht gezet kunnen worden. Vaak een Excel sheet, dat handmatig wordt ingevuld. Natuurlijk kan dat ook meer geautomatiseerd: in deze template is daarvoor een aanzet gedaan. Het enige dat je hoeft te doen is de medewerkers en vakanties in lijsten zetten, de begindatum van je overzicht te bepalen en de opmaak naar wens aanpassen.

Gezien de populariteit van dit bestand heb ik diverse suggesties van gebruikers verwerkt in een versie 2.o. Voor meer informatie over de opzet, de formules en de opmaak, neem gerust contact op.

Excel Planning Template 2.0

Vakantieplanning template 1.0